Dissidia Final Fantasy


De oorlog tussen Cosmos en Chaos is erger dan ooit, voor wie vecht jij?
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Cosmos Area

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Old Chaos Shrine

Old Chaos ShrineLange tijd leefden de Warriors of Light hier, sinds kort is er nog maar eentje over na de overval van Chaos en zijn strijders. Sindsdien worden de ruïnes bewaakt door alle strijders van Cosmos.
00
Geen nieuwe berichten

Lunar Subterrane

Lunar SubterraneIn deze rotsvallei komen de Cosmos strijders regelmatig om te trainen, maar het is ook de perfecte plek voor Chaos strijders om zich te verbergen en toe te slaan.
00
Geen nieuwe berichten

The Rift

The RiftIn het grote kasteel kunnen alleen Cosmos strijders komen, het kasteel bevind zich in de lucht en er zit een schild omheen waar alleen Cosmos strijders doorheen kunnen.
00
Geen nieuwe berichten

Northern Crater

Northern CraterErgens aan de rand van het gebied ligt een grote krater, lang geleden kwamen hier de eerste strijders neer. Het is een heilige plek voor de Cosmos strijders.
00
Geen nieuwe berichten

Crystal World

Crystal WorldIn deze wereld vallen meteen de hoge kristallen op die overal bovenuit steken, hier worden vaak gevechten gehouden maar het is moeilijk om op die plek te komen.
00
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten