Dissidia Final Fantasy

De oorlog tussen Cosmos en Chaos is erger dan ooit, voor wie vecht jij?
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Personages: Final Fantasy VII

Go down 
AuteurBericht
Sephiroth
Admin
avatar

Aantal berichten : 20

Extra-Profiel
Strijder: Chaos
Leeftijd: 32 jaar
Wapens: Longsword, Snelheid, Fire & Blizzard Spells

BerichtOnderwerp: Personages: Final Fantasy VII   06.05.10 13:35

Cloud - Cosmos Strijder
Spoiler:
 
"An acerbic young swordsman with glowing eyes who wields a blade as large as he is."

Cloud is een van de helden vechtend voor de kant van Cosmos. Cloud is een jonge, maar ervaren zwaardvechter met gloeiende ogen. Hij vecht met een zwaard zo groot als hij is. Het zwaard bestaat uit verschillende onderdelen die uit elkaar te halen zijn, zo kan hij 6 kleinere zwaarden hebben, of 1 grote. Meestel vecht hij met één onderdeel los zodat hij een groot zwaard heeft en een soort schild om aanvallen te blokken. Hoewel hij door zijn vrienden als een wijze jongen wordt gezien, vraagt Cloud zich vaak af wat de redenen zijn voor vechten en waarom hij het doet. Tijdens de strijd is hij ook gedwongen om zijn aartsvijand, Sephiroth, te verslaan. Sephiroth is eigenlijk dood maar omdat Cloud niet kan leven met zijn verleden -twee van zijn beste vrienden zijn doodgegaan door Sephiroth en zijn vrienden- komt Sephiroth telkens weer terug om Cloud lastig te vallen, elke keer dat Sephiroth terug komt word hij weer sterker, dus Cloud moet altijd goed blijven trainen om een kans te maken.

____________________

Sephiroth - Chaos Strijder [bezet]
Spoiler:
 
"A legendary member of SOLDIER once revered as a hero."

Sephiroth is een van de strijders vechtend voor de kant van Chaos. Een legendarische ex-SOLDIER, die een onmogelijk lang zwaard draagt die langer is als hij zelf, het is ongeveer twee meter lang. In de strijd combineert hij zijn zwaardtechnieken met ongelooflijk snelheid die hij heeft. Hij kan met zijn snelheid een tegenstander al doden als hij alleen al met zijn oog knippert. Sephiroth heeft weinig interesse in het vernietigen van de wereld of het streven naar een apart doel. Zijn onmiddellijke wens is om het gezicht van zijn aartsrivaal Cloud weer is te zien en hem te vernietigen en wraak te nemen nadat Cloud hem al is versloeg. Sephiroth komt telkens weer terug uit de dood met meer macht omdat Cloud niet met zijn verleden om kan gaan en daar telkens weer dingen uit terug komen. 'The One Winged Angel', dat is zijn bijnaam. Als Sephiroth op volle kracht is krijgt hij één zwarte vleugel waarmee hij nog sneller word en ook met gemak kan vliegen.

----------------------------------------------------------------

"Anyway, there was one SOLDIER named Sephiroth, who was better than the rest. But when he found out about the terrible experiments that made him he began to hate Shinra. And then, over time, he began to hate everything."
—Marlene Wallace
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://dissidia.actieforum.com
 
Personages: Final Fantasy VII
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dissidia Final Fantasy :: Dissidia :: Informatie :: Uitleg-
Ga naar: